2008-03-12

Music: Birgit Lystager, part II

A couple of years ago I recommended an out-of-print album rip with singer Birgit Lystager - "a Danish cross between Astrud Gilberto and Karen Carpenter with really artily written and composed pop songs...".

That album is of course no longer available - however - Ponytone let's us listen to a number of Birgit Lystager songs from the years 1967-1983. Let's go.

---

5 comments:

Anonymous said...

Heisann :) Takk for tipset! Liker veldig godt Birgit Lystager. Må sjekke ut Ponytone (kjenner ikke bloggen; er lite innom blogger nå).

Apropos Lystager-albumet avbildet her, mener jeg det har blitt gitt ut på nytt i Japan. Husker ikke navn på labelen. Men har sett cd-utgaven på Dustygroove og/eller Juno.co.uk noen ganger.

Mens vi er på skandinavisk pop: leste for noen år siden at det fantes planer om å gjenutgi Gimmicks-skivene. Men har aldri sett noe til dette. Vet du noe om saken?

Beste hilsener, Roar

P-E Fronning said...

Roar,

Hej du! :D Visst är Lystager är trevlig så det är fint om de gjenutgir henne. Jag vet dessvärre icke noe om noen som tänkt gjenutgi Gimmicks :(( Icke mer än samlingsplattan som kom -98. Har du den? (eller vill du ha den? mp3)

Anonymous said...

Har ikke samleplaten du snakker om. Vurderte å kjøpe den på cdon i sin tid, men lot være fordi det var planer om gjenutgivelser av originalalbumene. Mener ganske bestemt at det var snakk om det. Har ellers ikke mye Gimmicks. En Japanimport (kanskje skive nummer to, litt usikker), det er det hele. Vi får se om skivene kommer ut etter hvert...

Takk for mp3-tilbudet, men jeg burde kjøpe samlealbumet (det er verdt pengene), om det ikke skjer noe hva originalalbumene angår.

Håper alt står bra til! Roar :)

P-E Fronning said...

Ja, du burde köpa den ;D Du kan få en Merit Hemmingson (Bergtagen) i original om du vill istället.

Anonymous said...

Takker og bukker :) Tenker du å legge skiven ut her - eller per epost? I så fall er adressen quitequitefantastic@hotmail.com

Om jeg ikke husker feil fortalte du tidligere at du har Hemmingsons første album på en gammel kassett. Fant albumet til slutt på vinyl. Kan ta det opp og laste opp albumet for deg, om du er interessert.

Ha en fin helg! Roar